Az adóév végén Ön is rendelkezhet befizetett adójának 1%-áról!

Arra kérjük, támogassa az eltérő fejlődésű gyermekek fejlesztését és ezzel együtt családjaikat! Ezen családok nagyon sok terhet visznek a vállukon, sok energiát és pénzt fordítanak gyermekeik fejlesztésére, hogy hosszútávon minél élhetőbbek legyenek mindennapjaik. Alapítványunk és a fenntartott intézményünk ebben segíti őket.

Intézményünk adatait így adja meg adóbevallásában:

Szegedi Korai Fejlesztést és Integrációt Támogató Alapítvány

adószám: 18453661-1-06

Az 1% felajánlásáról bővebb tájékoztatást a NAV honlapján talál:

Köszönjük támogatását!

Kiemelt Támogatónk


Kiemelt támogatónk az ÉTA – Értelmi Sérülteket Szolgáló Társadalmi Szervezetek Országos Szövetsége.

Munkára fel! Munkaerőpiaci- és kommunikációs készségek fejlesztés értelmileg akadályozott fiatalok körében című program valósult meg 2021-ben az ÉTA támogatásával.


PonTEm – értelmileg akadályozott fiatalok munkavállalásra felkészítő programja az ÉTA Országos Szövetség támogatásával valósult meg 2020-ban.Támogatóink

Adó 1%-ból befolyt összeg felhasználása

A KORINTA Alapítvány a felajánlott adó 1%-okból összegyűlt támogatásból magas színvonalú és sokrétű tevékenységének költségeit fedezi, így lehetőségünk nyílik programok szervezésére, eszközparkunk, fejlesztő játékaink gyarapítására, megújítására. Az Odú Központ és az Életrevalók Tanoda kézműves foglalkozásokhoz szükséges alapanyagaira, a gyógypedagógiai fejlesztő órák kellékeire is kevesebb forrásunk lenne támogatás nélkül. Évente szervezünk családi programot a Szegedi Vadasparkba és a Füvészkertbe, intenzív nyári fejlesztő táborainkban pedig a nagy létszám és a párhuzamosan folyó foglalkozások miatt sok játékra és fejlesztő eszközre szükségünk van, melyeket szintén az adó 1%-ok felajánlásának köszönhetően tudunk beszerezni.

Önkénteskedés

A KORINTA Alapítvány számos önkéntest foglalkoztat. Önkénteseink az Életrevalók Tanodában és az Odú Központban segítik alapítványunk munkáját. Első sorban atipikus fejlődésű gyermekek gyógypedagógiai foglalkozásain, valamint a nyári intenzív fejlesztő napokon van nagy szükségünk önkéntesekre. További információ a www.odukozpont.hu weboldalon található, a jelentkezéseket pedig az info@korinta.hu e-mail címre várjuk.